با توجه به توسعه گوشی های لمسی در کل جهان، لوازم جانبی گوشی نیز اهمیت بالایی به خود گرفته است. همه کاربران می دانند که نصب گلس گوشی از اولین و مهم ترین کارها هنگام خرید گوشی است. اما چرا از این گلس ها استفاده می کنیم؟ بدون شک نقش گلس گوشی در حفاظت از صفحه نمایش بسیار مهم و غیر قابل انکار است.
اهمیت استفاده از گلس گوشی
هنگام خرید گوشی برخی از افراد این سوال را می پرسند که آیا گلس برای گوشی لازم است یا خیر٬ شاید برای شما و اطرافیان شما بارها و بارها این اتفاق افتاده که با یک ضربه یا فشار جزئی صفحه نمایش گوشی آسیب دیده است. زمانی که برای تعمیر مراجعه کرده اید، هزینه بسیار قابل توجهی برای تعمیر تاچ گوشی از شما درخواست شده است و شما آن موقع به اهمیت استفاده از گلس گوشی پی برده اید. مهم ترین نقش گلس گوشی در حفاظت از صفحه نمایش است و به دلیل اهمیت بالای این محصول، برندهای مختلفی با کیفیت های گوناگون دست به تولید آن زده اند.
انواع گلس گوشی
شما با مراجعه به یک فروشگاه متوجه می شوید که تنوع گلس ها در نوع، کیفیت و قیمت بسیار زیاد است. در این مقاله به چند نوع از گلس گوشی اشاره می کنیم:
- مات
- براق
- پرایوسی
- TPU
- PET
- UV
- Nano Liquid
- 2D
- 3D
از محبوب ترین گلس های حال حاضر در جهان می توان به نوع نانو ( Nano Liquid ) اشاره کرد که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه دارد و از آن به عنوان یکی از بهترین گلس های ضد آب، ضد خش، بدون حباب و … یاد می شود.
گلس گوشی چگونه از صفحه نمایش موبایل محافظت می کند؟
همه بر این باور هستند که نقش گلس گوشی در محافظت از صفحه نمایش بیشتر از قاب گوشی است. شاید به این دلیل است که گلس نقش محافظت از آسیب های داخلی صفحه نمایش و قاب نقش محافظت از آسیب های بیرونی را بر عهده دارد. برخی از دلایل نصب گلس بر روی گوشی به شرح زیر است.
· محافظت در برابر ضربه
تجربه کاربران به این مسئله اشاره دارد که در برخی مواقع حتی با یک ضربه بسیار کوچک، صفحه نمایش گوشی آسیب جدی می بیند. این اتفاق نا گوار در هر جا و مکانی می تواند رخ دهد، به همین دلیل استفاده از گلس مناسب می تواند میزان خسارت را به حداقل برساند. گلس هایی که با شیشه گرما دیده تولید می شوند، بهترین نوع گلس در محافظت از ضربه معرفی شده اند.
· محافظت از خراشیده شدن صفحه نمایش
صفحه نمایش گوشی خیلی حساس است و همواره در معرض خراشیده شدن قرار دارد. ممکن است با کشیده شدن گوشی بر روی یک میز، یا تماس آن با برخی اشیا در داخل کیف یا جیب، صفحه نمایش گوشی شما خراشیده شود. جلوگیری از خراشیده شدن صفحه نمایش، نقش گلس گوشی در محافظت از صفحه نمایش را بیش از پیش ظاهر می کند.
· مقاوم شدن در برابر فشار
یکی از دلایل اصلی آسیب دیدن صفحه نمایش گوشی، فشار است. در اثر فشار ممکن است پیکسل های صفحه بسوزند و یا ارتباط سخت افزار ها با صفحه نمایش قطع شود. در این وهله نیز نقش گلس گوشی در محافظت از صفحه نمایش نمایان می شود. گلس با توزیع فشار وارده، مانع از انتقال کل فشار به صفحه نمایش می شود. گلس های سرامیکی و نانو، بهترین عملکرد را در این مورد دارند.
محافظت از صفحه نمایش در برابر نور خورشید
یکی از دلایل آسیب دیدن صفحه نمایش افزایش دمای داخلی آن است. اگر گوشی شما نیز در معرض نور خورشید زیاد قرار می گیرد، ممکن است با داغ شدن اجزای داخلی آن، آسیب جدی به گوشی وارد شود. افرادی که در محیط هایی با دمای بالا قرار می گیرند نیز باید به این مسئله توجه کنند. یکی از بهترین راهکارها استفاده از گلس مناسب برای صفحه نمایش گوشی است. گلس هایی که از خاصیت UV برخوردار هستند، بهترین گزینه برای محافظت از صفحه نمایش گوشی در برابر نور آفتاب است.
· محافظت در برابر گرد و غبار
این مسئله کاملا بدیهی است که گرد و غبار یکی از عوامل جدی در آسیب زدن به لوازم الکترونیکی است. با بررسی نقش گلس گوشی در محافظت از صفحه نمایش متوجه خواهید شد که نمی توان از تاثیر آن در جلوگیری از نفوذ گرد و غبار چشم پوشی کرد. با استفاده از هر گلسی شما می توانید از آسیب گرد و غبار به گوشی جلوگیری کنید.
· محافظت در برابر آب
ضد آب بودن مهم ترین ویژگی گلس گوشی است. با بهره گیری از تکنولوژی روز برخی از گوشی ها ضد آب طراحی می شوند، اما هنوز صفحه نمایش بسیاری از موبایل ها حتی به یک قطره آب نیز حساس هستند. آب جدی ترین آسیب را می تواند به گوشی وارد کند و آن را از چرخه مصرف دور کند. گلس های نانو لیکوئید از برترین گلس ها در ضد آب بودن هستند.